There are no translations available.
ردیف
|
عنوان دوره/سمینار
|
مدت (روز)
|
1
|
مبانی، الزامات و مستند سازی سیستم ایمنی صنایع غذایی مبتنی بر استانداردهای ISO22000:2005 و HACCP
|
2 و 3
|
2
|
مبانی، الزامات و مستند سازی سیستم مدیریت کیفیت در صنایع کشاورزی مبتنی بر استانداردهای ISO9001 و ISO22006
|
2 و 3
|
3
|
مباني، الزامات، ساخت و مستند سازي سيستم مديريت ايمني مواد غذايي در صنايع خوراك دام، طيور و آبزيان/ كشتارگاه هاي صنعتي/ واحدهاي فرآوري و بسته بندي فراورده هاي خام دامي مبتني بر ISO22000:2005 و HACCP
|
2 و 3
|
4
|
سرممیزی سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی مبتنی بر استاندارد ISO22000:2005 ثبت شده در IRCA
|
5
|
5
|
ممیزی داخلی سیستم مدیریت ایمنی صنایع غذایی بر استانداردهای ISO22000:2005 و HACCP
|
2
|
6
|
تشريح طرح ریزی و تحقق محصولات ایمن
|
1
|
7
|
آشنایی با اصول مدیریت سلامتی غذا
|
1
|
8
|
آشنایی با نحوه کاربرد ISO9001 در صنایع غذایی
|
1
|
9
|
اصول و مباني GMP و کاربرد آن در سیستم ایمنی صنایع غذایی
|
1
|
10
|
اصول و مباني GDP و کاربرد آن
|
1
|
11
|
اصول و مباني GVP و کاربرد آن
|
1
|
12
|
اصول و مباني GMP در صنايع دارويي، آرايشي و بهداشتي
|
1
|
13
|
اصول و مباني GMP در صنايع توليد خوراك دام، طيور و آبزيان/ كشتارگاه هاي صنعتي/ واحدهاي فراوري و بسته بندي فراورده هاي خام دامي
|
1
|
14
|
اصول و مباني GLP در صنايع دارويي
|
1
|
15
|
مباني، تشريح الزامات، مستندسازي و مميزي داخلي استاندارد بين المللي Global GAP
|
2 و 3
|
16
|
مباني، تشريح الزامات و مستندسازي استاندارد بين المللي غذا ( IFS)
|
2 و 3
|
17
|
مباني، تشريح الزامات و مستندسازي استاندارد بين المللي اتحاديه فروشندگان مواد غذايي BRC
|
2 و 3
|
18
|
ميكروبيولوژي مواد غذايي
|
1 و 2
|
19
|
سيستم رديابي خوراك دام طيور و آبزيان و مواد غذايي مبتني بر استاندارد ISO22005:2007
|
1
|
20
|
اصول و مباني امنيت زيستي (Bio Security)
|
1
|
21
|
تجزيه و تحليل ريسك (Risk Analysis) در صنايع مرتبط با زنجيره توليد مواد غذايي
|
1
|
|